Välj en sida

 

Digitala tjänster i södra Helsingfors

DataLafka Ab är ett företag baserat i Ulrikasborg i Helsingfors. Behöver du nya hemsidor som fungerar perfekt också med mobiltelefoner eller kanske en effektiv elektronisk reklamkampanj? Bekanta dig med våra tidigare arbeten eller be om en offert genom att ringa oss eller genom att klicka på knappen intill!

Våra tjänster

DataLafka Ab är ett IT företag i Ulrikasborg i Helsingfors. Våra huvudsakliga produkter är WordPress-baserade hemsidor, nyhetsbrev, elektroniska reklamkampanjer och logon. Vi installerar också språkversioner för dina WordPress-sidor och översätter materialet till praktiskt taget alla språk. Vi planerar logon och våra professionella fotografer ger liv åt dina hemsidor. Våra kunder består främst av småföretag och organisationer såsom föreningar och stiftelser.

Erbjudande för våren 2023:
Budget-sidor från 399€!

WordPress hemsidor

Vi gör huvudsakligen våra hemsidor med WordPress. Sidor gjorda med WordPress är säkra och lätta att uppdatera. Alla hemsidor vi gör är mobilvänliga. Sökmotoroptimering är inkluderat i priset. Vi installerar också språkversioner för dina WordPress-sidor och översätter ditt material till praktiskt taget alla språk. 

Nyhetsbrev

Genom att lägga till en MailChimp-länk till dina sidor kan besökarna beställa ditt företags nyhetsbrev. Om ditt nyhetsbrev har färre än 2000 prenumeranter så kan du skicka upptill 12 000 nyhetsbrev i månaden helt gratis! Med nyhetsbrevet gör du professionella reklamkampanjer och kan sprida information om ditt företags varor och tjänster.

Logon och foto

Våra grafiker planerar ditt företags logo som du kan använda både på hemsidorna och i trycksaker. Du kan välja en fördelaktig logo som baserar sig på en färdig mall eller låta våra grafiker designa den helt enligt dina önskemål.

Våra professionella fotografer ger liv åt dina hemsidor! Logon och bilder utgör också bra material för broschyrer och andra trycksaker.

Sidor enligt kundens önskemål

Vi gör både enklare hemsidor och större projekt. Be om en offert! Hos oss kan du tryggt beställa dina hemsidor – vi har två veckors ångerrätt på våra produkter. Du kan också bestämma ett pristak som inte överskrids.

wordpress hemsidor

Varför är det viktigt att ha mobilvänliga sidor?

Ungefär hälften av alla besök på internet sker idag med mobiltelefon eller surfplattor. Därför är det viktigt att sidorna fungerar klanderfritt både med datorer och mobila enheter.